Weather Icon
Αλβανία , Τουρκία 24 Μαΐου 2019

Οι Τούρκοι προκαλούν τους Αλβανούς: Όχι σε άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι!

Οι Τούρκοι προκαλούν τους Αλβανούς: Όχι σε άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι!

«Οι Τούρκοι έποικοι απαγορεύουν στους πολίτες της Αλβανίας να ανεγείρουν άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα
Μάιος 24, 2019. 20:03
«Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης αντι-αλβανικής πράξης, η οποία υλοποιείται από το Ισλαμο-κομμουνιστικό στρατόπεδο της δημοτικής αρχής  της πόλης Πρίζρεν. Αυτοί οι βάρβαροι εμποδίζουν τους Αλβανούς να αναγείρουν άγαλμα της πιο ηρωικής και εξέχουσας προσωπικότητας του αλβανικού έθνους στις χιλιάδες χρόνια ιστορίας του», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Συνεχίζει:
Αυτοί οι ισλαμο-κομμουνιστές βάρβαροι είναι οι ίδιοι βάρβαροι που κατασκευάζουν τα λατρευτικά αντικείμενα των πρώην Οθωμανών κατακτητών, τα οποία λατρευτικά αντικείμενα σχεδιάζονται για να μας ταυτίσουν με την Τουρκία, το Ιράν, την Υεμένη, το Κατάρ…
Αυτοί οι βάρβαροι οικοδομούν περίπου 900 τζαμιά στα αλβανικά εδάφη και απαγορεύουν στους Αλβανούς να αναγείρουν ένα άγαλμα στη γη τους, να θυμούνται και να τιμούν την πιο μεγαλοπρεπή φιγούρα του αλβανικού έθνους.
Για τη συνέχεια Echedoros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube