REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 8 Μαΐου 2019

Από Ροβεσπιέρος Ταρτούφος…

Από Ροβεσπιέρος Ταρτούφος…



Αν δεν είχε τίποτα να κρύψει ο Πρωθυπουργός, τότε γιατί έκανε κρυφά οικογενειακές διακοπές με το σκάφος γνωστού εφοπλιστή;
Κανένας νόμος δεν απαγορεύει στο πολιτικό προσωπικό και ιδίως στον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές όπου θέλει, με όποιον θέλει.
Ο Τσώρτσιλ είχε φιλοξενηθεί οκτώ φορές στην θαλαμηγό του Ωνάση όταν η Μεγάλη Βρετανία ήταν μια από τις ισχυρότερες οικονομικές και στρατιωτικές παγκόσμιες θαλάσσιες δυνάμεις. Ο Ωνάσης είχε τεράστια συμφέροντα στις θαλάσσιες μεταφορές. Εύκολα κάποιος θα μπορούσε να συνδυάσει τα παραπάνω και να μιλήσει για διαπλοκή.
Ο Τσώρτσιλ όμως όχι μόνο δεν επισκεπτόταν κρυφά την θαλαμηγό του Ωνάση, αλλά καλούσε και τον Τύπο να καλύψει το γεγονός σαν είδηση. Ο καθένας στη συνέχεια μπορούσε να κρίνει αν οι αποφάσεις της Μ.Β. στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας ήταν προϊόν διαπλοκής και αθέμιτων συναλλαγών.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube