Weather Icon
Γενικά θέματα 6 Απριλίου 2019

Βίντεο ντοκουμέντο – Έλληνας πολιτικός πέφτει με αλεξίπτωτο από C-130!

Βίντεο ντοκουμέντο – Έλληνας πολιτικός πέφτει με αλεξίπτωτο από C-130!

Δείτε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών να κάνει άλμα στατικού ιμάντα

Στο βιογραφικό του οι περισσότεροι στέκονται στην καταγωγή του, τις σπουδές και την πολιτική του διαδρομή. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που λίγοι δίνουν σημασία.

Πρόκειται για τη στρατιωτική εκπαίδευση του υποψήφιου δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.

Την ώρα που άλλοι δεν έχουν εκπληρώσει καν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ο γιος του δολοφονηθέντα από τη 17 Νοέμβρη, δημοσιογράφου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μπακογιάννη, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής.

 Το Newpost αποκαλύπτει μέρος της εκπαίδευσης που είχε λάβει ο Κώστας Μπακογιάννης στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, όταν υπηρέτησε την πατρίδα το 2002. Συγκεκριμένα αποκαλύπτουμε βίντεο, στο οποίο ο πρώην δήμαρχος Καρπενησίου και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κάνει άλμα στατικού ιμάντα από αεροπλάνο τύπου C-130 και προσγειώνεται στη ζώνη ρίψης Πάχης Μεγάρων.

 Όπως θα παρατηρήσετε ο πολιτικός είναι από τους ψηλότερους καταδρομείς-αλεξιπτωτιστές της σειράς του και φορά το κράνος με το νούμερο 135. Στο τέλος του άλματος παρουσιάζεται στον εκπαιδευτή και αναφέρεται ως Μπακογιάννης Κωνσταντίνος.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube