REAL TIME |

Weather Icon

Ο Λένιν, οι Δίδυμοι Πύργοι και η Παναγία των Παρισίων


Οι απανταχού της υφηλίου εθνολαϊκιστές “προσεύχονταν” τις τελευταίες μέρες η πυρκαγιά που κατέστρεψε τo ναό της “Notre Dame” στο Παρίσι και την οποία η ανθρωπότητα παρακολούθησε σε απευθείας μετάδοση, να μην οφειλόταν σε ατύχημα αλλά σε εμπρησμό από ισλαμιστές τρομοκράτες.
Το ενδεχόμενο αυτό ίσως ήταν και η αιτία που οι αρχές του Παρισιού βιάστηκαν να ανακοινώσουν το πόρισμα των ειδικών.  Έτσι στα κοινωνικά δίκτυα κάποιες σχετικές εκδοχές από γνωστές περιθωριακές πηγές δεν κατάφεραν να πάρουν έκταση.
Τις πρώτες ώρες κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα  φήμες και κάποιες ψεύτικες φωτογραφίες με μελαμψούς που πανηγύριζαν με φόντο τις φλόγες.
Για άλλη μια φορά κάποιες από τις πηγές των ψευδών ειδήσεων εντοπίστηκαν να έχουν σχέση με ρωσικά δίκτυα…
Αν η καταστροφή δεν οφειλόταν σε ατύχημα αλλά σε τρομοκρατική πράξη κάποιας ακραίας ισλαμιστικής ομάδας, ποια θα ήταν η επίδραση του γεγονότος στις επερχόμενες ευρωεκλογές σε ένα μήνα;
Σημείο αναφοράς…
Η “Παναγία των Παρισίων” χτίστηκε μεταξύ 1165 και 1300 μ.Χ. και αποτελεί σημείο αναφοράς των Γάλλων, των Ευρωπαίων και της Υφηλίου.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube