REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 10 Απριλίου 2019

Πανικόβλητος σε παραλία ο Νετανιάχου: Βγείτε από τη θάλασσα και ψηφίστε με!

Πανικόβλητος σε παραλία ο Νετανιάχου: Βγείτε από τη θάλασσα και ψηφίστε με!
Πανικόβλητος σε παραλία ο Νετανιάχου: Βγείτε από τη θάλασσα και ψηφίστε με!
«Βγείτε από τη θάλασσα και ψηφίστε με» κάλεσε ο Ισραηλινός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου λουόμενους ψηφοφόρους από μια παραλία στην Μεσόγειο, λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης των βουλευτικών εκλογών στο Ισραήλ.
Φορώντας τζάκετ πάνω από ανοιχτό στον λαιμό πουκάμισο, περικυκλωμένος από σωματοφύλακες με κοστούμια και γραβάτες, ο Νετανιάχου πήγε στην παραλία Πόλεγκ, βόρεια του Τελ Αβίβ και ανήρτησε ένα βίντεο στην σελίδα του στο Twitter.

Benjamin Netanyahu


✔@netanyahu


לפיד וגנץ מובילים עלינו. הם מנצחים! יאיר לפיד יהיה ראש ממשלה והוא יקים ממשלת שמאל עם מרצ, העבודה והמפלגות הערביות. צאו מהמים, צאו מהקניונים, צאו מהבתים. תצביעו מחל לליכוד. חייבים לסגור את הפער. חייבים להציל את הימין. תתעוררו!

«Αν θέλετε να συνεχίσετε με το Λικούντ και εμένα, τότε πρέπει να πάτε να ψηφίσετε», δήλωσε, αναφερόμενος στο δεξιό κόμμα του οποίου ηγείται. «Πηγαίνετε αργότερα στην παραλία».
Σε διαφορετική περίπτωση, τόνισε ο δεξιός πρωθυπουργός, εκείνοι που απολαμβάνουν μια μέρα στην παραλία θα «ξυπνήσουν αύριο πρωί», και θα βρουν έναν αριστερό πρωθυπουργό στη θέση του.

Θρίλερ η πρόβλεψη για τις εκλογές

Η σημερινή μέρα εκλογών είναι επίσημη αργία στο Ισραήλ με τα σχολεία και τις υπηρεσίες να είναι κλειστά. Σε μια μέρα ζεστή και ηλιόλουστη και με τα εκλογικά κέντρα να παραμένουν ανοιχτά έως τις 22:00, οι ψηφοφόροι είχαν αρκετή ώρα να πάνε βόλτα σε παραλίες.
Στο Twitter, ο Νετανιάχου ανέφερε αργότερα ότι συγκαλεί επείγουσα συνάντηση με αξιωματούχους της προεκλογικής του εκστρατείας για να συζητήσει τη χαμηλή, όπως ανέφερε, προσέλευση ψηφοφόρων σε προπύργια του Λικούντ με την παράλληλη υψηλή συμμετοχή σε «αριστερά προπύργια».
Περίπου 6,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να εκλέξουν τους 120 βουλευτές που θα τους αντιπροσωπεύσουν στην Κνεσέτ. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 22:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η κούρσα ανάμεσα στο δεξιό κόμμα Λικούντ του απερχόμενου πρωθυπουργού και το κεντρώο Μπλε και Λευκό κόμμα με επικεφαλής τον πρώην αρχηγό του στρατού Μπένι Γκαντζ θα είναι στήθος με στήθος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube