REAL TIME |

Weather Icon

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην αίθουσα του Άρδην με ομιλητή τον Σταύρο Καλεντερίδη: “Πώς το Σύνταγμα της Ελλάδος επέτρεψε την Συμφωνία των Πρεσπών”

Πώς το Σύνταγμα επέτρεψε τη Συμφωνία των Πρεσπών
Νομιμοποιείτο ο ΣΥΡΙΖΑ, ή οποιαδήποτε κυβέρνηση να παραδώσει την Μακεδονία το όνομα και την ιστορία της;
Όχι. Κανένας πολιτικός, κυβέρνηση, πρόεδρος δημοκρατίας κτλ., δεν διέθετε την πολιτική, νομιμοποίηση ή εξουσιοδότηση να παραχωρήσει κάποιο από τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. 
Αντίστοιχα, καμία δημοκρατική πλειοψηφία δεν έχει σχετική εξουσιοδότηση να τα παραχωρήσει. Τα φυσικά κυριαρχικά δικαιώματα που συνθέτουν τον εθνικό ιστό μιας χώρας ανήκουν στους ζωντανούς, τους νεκρούς, αλλά και τους αγέννητους ακόμα πολίτες της. Δίχως αυτά δεν νοείται η χώρα, ενώ με την παραχώρηση της οφείλει να διαλυθεί αυτοδικαίως όχι απλά η κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το κράτος.
Δυστυχώς όμως λογαριάσαμε δίχως τον ξενοδόχο.
  • Τι έχει να πει λοιπόν για το ζήτημα, το Σύνταγμα και το νομικό πλαίσιο της χώρας μας;
  • Πώς, γιατί και με ποιον ακριβώς τρόπο το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους έδωσαν και συνεχίζουν δυστυχώς να δίνουν στους πολιτικούς μειοδότες, την πλήρη θεσμική νομιμοποίηση να παραδώσουν εθνική κυριαρχία και έδαφος, τώρα και στο μέλλον;

Μια άκρως διαφωτιστική εκδήλωση – ομιλία του Σταύρου Καλεντερίδη την Παρασκευή 19 Απριλίου, ώρα 19:00, στην αίθουσα “Ρήγας Βελεστινλής” του Άρδην, για το ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος της χώρας και των πολιτών, ποια θεσμικά μέσα χρησιμοποιούνται για να πλήττεται η κοινωνία και η Ελληνική επικράτεια, και με ποιον τρόπο μπορούμε να αντισταθούμε. 

Στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ινφογνώμων, στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ», θα δοθούν όλες οι απαντήσεις, και θα παρουσιαστούν όλα τα προδοτικά άρθρα του Συντάγματος, ακόμα και αυτά για τα οποία κανείς δεν τολμάει να μιλήσει δημόσια.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00
Χώρος Πολιτικής & Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» (Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα)
Την εκδήλωση συντονίζει η Ζωή Βελέντζα.
Εκδόσεις Ινφογνώμων: 2103316036, www.infognomon.com, [email protected]

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube