Weather Icon
ΝΑΤΟ , Τουρκία 20 Μαρτίου 2019

Άνδρες των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών (SAS) της Τουρκίας φωτογραφίζονται με την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας

Άνδρες των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών (SAS) της Τουρκίας φωτογραφίζονται με την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας
Άνδρες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων φωτογραφίζονται με την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας
Φωτογραφία που απεικονίζει άνδρες της τουρκικής SAS στο βυθό της Σούδας να κρατούν την τουρκική σημαία, στο πλαίσιο της άσκησης ARIADNE-19, αναρτήθηκε στον λογαριασμό του υπ. Άμυνας της Τουρκίας στο Twitter.
H άσκηση διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου. Kατά τη διάρκεια της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοϊκής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).
Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το Υπ. Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Στο tweet του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στην φωτογραφία απεικονίζονται στελέχη της SAS (Su Altı Savunma) μία από τις δύο ομάδες ειδικών δυνάμεων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, οι άνδρες της οποίας είναι επιφορτισμένοι με καθήκοντα παράκτιων αμυντικών επιχειρήσεων, όπως η εκκαθάριση ναρκών ή μη εκραγέντων τορπιλών, η εξουδετέρωση εχθρικών πλοίων με υποβρύχιες επιχειρήσεις και η αντιτρομοκρατία.
Πηγή: Λίμπεραλ

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Yunanistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ARIADNE-19 Tatbikatı’na iştirak eden Mayın Avlama Gemimiz TCG AKÇAKOCA, Suda/Girit limanına ziyaret gerçekleştirdi. Mayın Harbi Eğitimlerinde SAS Timlerimiz 2 adet eğitim mayını ile 1 adet EYP tespit etti.https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1932019-54471 …

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube