Weather Icon

Αυτό είναι μια άλλη “απειλή” – Τουρκικά μαχητικά ελικόπτερα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής

Αυτό είναι μια άλλη “απειλή” – Τουρκικά μαχητικά ελικόπτερα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής
Η Αεροδιαστημική Βιομηχανία της Τουρκίας (TAI), ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αεροναυπηγικής και διαστημικής τεχνολογίας της χώρας, εγκαινιάζει το ελικόπτερο μάχης T129 ATAK στην αγορά όπλων της Λατινικής Αμερικής, σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.Το ελικόπτερο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση οπλικών συστημάτων LAAD 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Απριλίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία).
«Οι στόχοι της εταιρείας στην περιοχή»

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, οι πτήσεις του T129 ATAK θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 28 Μαρτίου και στη συνέχεια το ελικόπτερο θα μεταφερθεί στην έκθεση LAAD 2019.
«Η πρώτη επίδειξη του ελικοπτέρου T129 ATAK στη Βραζιλία δείχνει σαφώς τους στόχους και τους σκοπούς της εταιρείας στην περιοχή», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του προέδρου της ΤΑΙ, Τεμέλ Κοτίλ.
Το ελικόπτερο T129 ATAK είναι το κύριο όχημα μάχης της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας και παραδίδεται επίσης στα τμήματα Αεροπορίας της Χωροφυλακής.
Πηγή: philenews / in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube