REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 6 Μαρτίου 2019

“Τομή” Κ. Γαβρόγλου για την προσέλκυση ξένων φοιτητών με δίδακτρα στα Πανεπιστήμια

“Τομή” Κ. Γαβρόγλου για την προσέλκυση ξένων φοιτητών με δίδακτρα στα Πανεπιστήμια

Φιλοδοξία είναι να προσελκύσουν τα ελληνικά ΑΕΙ φοιτητές από Ασία, Αφρική, Αμερική, Αυστραλία (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης)


Μεγάλη “τομή” του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου “εγκαινιάζεται” από το νέο ακαδημαϊκό έτος, καθώς θα “ανάψει” το “πράσινο φως” για τη λειτουργία προπτυχιακών προγραμμάτων στα Πανεπιστήμια , με διδασκαλία σε ξένη γλώσσα, αποκλειστικά για ξένους φοιτητές , εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Οι ξένοι φοιτητές που θα έρθουν να φοιτήσουν στην Ελλάδα στα τετραετή προπτυχιακά τμήματα θα πληρώνουν δίδακτρα , περίπου 8.000 κάθε έτος .
Φιλοδοξία του Κ. Γαβρόγλου είναι  να προσελκύσουν τα ελληνικά ΑΕΙ φοιτητές από Ασία, Αφρική, Αμερική, Αυστραλία  (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης)
Θεωρείται βέβαιο ότι από το νέο ακαδημαϊκό έτος θα λειτουργήσει στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ  τετραετές  πρόγραμμα  σπουδών   στην αγγλική γλώσσα, αποκλειστικά για πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας στην  Αρχαιολογία, την Ιστορία και τη Λογοτεχνία της Αρχαίας Ελλάδας  (BA Program in the Archaelogy, History, and Literature of Ancient Greece).

Για τη συνέχεια esos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube