Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση 9 Φεβρουαρίου 2019

Chr. Roser: Πιο γνωστοί από τη βιομηχανία σας είναι οι συνδικαλιστές σας

Chr. Roser: Πιο γνωστοί από τη βιομηχανία σας είναι οι συνδικαλιστές σας
Ο καθηγητής βιομηχανικής παραγωγής και συγγραφέας που ειδικεύεται σε θέματα βιομηχανίας, μιλά για το μέλλον της παραγωγής και το ρόλο των μηχανών και των ανθρώπων. Για να ενισχυθεί η βιομηχανία στην Ελλάδα πρέπει η χώρα να αποκτήσει βιομηχανική κουλτούρα ήδη από τα σχολεία. 

Ο καθηγητής διαχείρισης παραγωγής του πανεπιστημίου εφαρμοσμένων επιστημών της Καρλσρούης Dr Christoph Roser θεωρείται από τους “γκουρού” της βιομηχανίας. Συγγραφέας του βιβλίου “Γρηγορότερα, ταχύτερα, φθηνότερα, από τη Λίθινη εποχή, στη αυτοματοποιημένη παραγωγή και πέρα” ο ίδιος δηλώνει ότι γράφει με βάση τις δεκαετίες εμπειρίας που έχει αποκτήσει ερευνώντας και εφαρμόζοντας την αυτοματοποιημένη παραγωγή. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε μεγάλες βιομηχανίες ανά τον κόσμο. Με αφορμή την παρουσία του ως βασικός ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Παραγωγή,  το ΙΟΒΕ και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ με θέμα “Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην Εποχή του Industry 4.0”, μίλησε στο Capital για τις προκλήσεις της βιομηχανίας, το ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού και των μηχανών στο μέλλον. Όπως λέει ο κ. Roser στο μέλλον η μεταποίηση χρειάζεται να επιδείξει ταχύτητα και ευελιξία και ο ρόλος της αλυσίδας προμήθειας και των logistics θα είναι ακόμη πιο σημαντικός.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube