REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 14 Φεβρουαρίου 2019

Απόφοιτοι ανωτάτης κομμουνιστικής

Απόφοιτοι ανωτάτης κομμουνιστικής

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, έκανε από τα έδρανα της Βουλής μία πολύ σημαντική παρατήρηση. Πριν λίγα χρόνια, το 2009, υπήρχαν τέσσερις χώρες που δεν είχαν ιδιωτικά πανεπιστήμια: η Βόρεια Κορέα, το Μπουτάν, η Κούβα και η Ελλαδάρα μας! Σήμερα έχουμε το προνόμιο να είμαστε μοναδικοί στον κόσμο στον τομέα αυτό.
 Παράλληλα, ο Χρίστος Δήμας, βουλευτής Κορινθίας με τη ΝΔ, μας παραθέτει στοιχεία που αναδεικνύουν την υποκρισία των στελεχών της κυβέρνησης για το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης του άρθρου 16: 1 στους 3 πτυχιούχους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάνει τουλάχιστον μέρος των σπουδών του στο εξωτερικό σε χώρες που επιτρέπουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Το ίδιο ισχύει και για τους μισούς υπουργούς εκ των οποίων οι 5 έχουν διδάξει κιόλας σε μη κρατικά πανεπιστήμια.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube