Weather Icon

Δήμαρχος Πάφου Φ. Φαίδωνος: Επίορκοι αστυνομικοί εντός της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ηχητικό)

Δήμαρχος Πάφου Φ. Φαίδωνος: Επίορκοι αστυνομικοί εντός της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ηχητικό)
Νέα πυρά κατά της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας  Φαίδωνος, ο οποίος έκανε λόγο για επίορκους αστυνομικούς εντός της Υπηρεσίας που συνεργάζονται με τον υπόκοσμο. Μιλώντας στον Active ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως όποτε ασκηθεί κριτική και πίεση στην ΥΚΑΝ, ξαφνικά την επόμενη εβδομάδα η Υπηρεσία ανακοινώνει την ανεύρεση ποσοτήτων ναρκωτικών.
«Δημόσια καταγγέλλω ότι μέσα στους κόλπους της ΥΚΑΝ υπάρχει ένας μικρός αριθμός επίορκων αστυνομικών που λόγω μακράς παρουσίας στην Υπηρεσία, έχει αναπτύξει τέτοιες σχέσεις με τον υπόκοσμο και τους εμπόρους, δήθεν για να εξασφαλίζουν πληροφορίες και στην ουσία αντί να εξασφαλίζουν πληροφορίες, δίνουν πληροφορίες στον υπόκοσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πάφου. Ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε επίσης ότι η ΥΚΑΝ κάνει σπασμωδικές κινήσεις και ουδέποτε συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε εγκέφαλος από τα κυκλώματα ναρκωτικών, αλλά μόνο μεταφορείς ναρκωτικών.
Ερωτηθείς εάν μπορεί να στοιχειοθετήσει και να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του, ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως αυτά που καταγγέλλει είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους μικροδιανομείς ή και του μεσαίου μεγέθους διανομείς ναρκωτικών. 
Ακούστε την παρέμβαση του Δημάρχου Πάφου στον Active:
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανάρτησή του στο Facebook το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Πάφου έγραψε:

Πηγή: philenews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube