REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα 8 Φεβρουαρίου 2019

Η “κακή” Κύπρος και η “καλή” Κρήτη

30-32.000 φοιτητές στην Κρήτη, σχεδόν όλοι Έλληνες, 45.000 στην μη κατεχόμενη Κύπρο, απ΄ τους οποίους οι 22.000 ξενοι, ευρωπαίοι και μεσανατολίτες. 15Κ το μέσος ετήσιο κόστος για φοίτηση στην Κύπρο (διαμονή και δίδακτρα) ισοδυναμεί με εισροή 300+ εκ το χρόνο, στην τοπική οικονομία.
Όμως σε μας η γνώση δεν είναι εμπόρευμα! Έτσι βοά εν χορώ το εγχώριο κατεστημένο, αν και ευχαρίστως, ευκαιρίας δοθείσης, κάνει επ΄ αδρή αμοιβή μάθημα στη Κύπρο (όπως εκείνος ο απίστευτος καταληψίας, ο συριζο-πρύτανης Μουλόπουλος).
Η απάντηση της πολιτείας θα έπρεπε να είναι μία.
“Αν δε θες να πουλάς κύριε καθηγητά μου, και σε στεναχωρεί το ‘εμπόρευμα’, να μη θες και να αγοράζεις. Ούτε ψωμάκι, ούτε νεράκι, ούτε γαλατάκι για το μωρό σου.”
Κι επιπλέον: “20 εισιτήρια ο καθείς για μέση ανατολή να πουλήσει τη σοφή πραμάτεια του. Μετά την πάροδο διετίας 50% περικοπή των μισθών- τα υπόλοιπα απ΄ τα εμπορεύματά σας! Κι αν σκούξετε, φέρνω και Κινέζο μάνατζερ για στρώσιμο κι εμπέδωση, επί το ορθόν, του κομμουνιστικού μανιφέστου”!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube