Weather Icon

Τουρκία και ενεργειακά στο επίκεντρο της συζήτησης Τσίπρα-Μπάιντεν

Τουρκία και ενεργειακά στο επίκεντρο της συζήτησης Τσίπρα-Μπάιντεν

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση σε Τουρκία και ενεργειακά, καθώς επίσης και οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, και οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ευρεία σύμπτωση απόψεων.

Μακρά συζήτηση, πάνω από μια ώρα, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Ασφάλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση σε Τουρκία και ενεργειακά, καθώς επίσης και οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, και οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε ευρεία σύμπτωση απόψεων.
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με την Συμπρόεδρο των Πρασίνων Ανναλένα Μπέρμποκ. Ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Γεωργιανό ομόλογό του, Mamuka Bakhtadze.

Για τη συνέχεια Euro2Day

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube