Γενικά θέματα 1 Φεβρουαρίου 2019

Αμυράς εναντίον Θεοδωράκη: Ποιος διέλυσε το Ποτάμι, γιατί ψήφισε τις Πρέσπες

Αμυράς εναντίον Θεοδωράκη: Ποιος διέλυσε το Ποτάμι, γιατί ψήφισε τις Πρέσπες
  • (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)
«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης» κατήγγειλε μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος με τις δηλώσεις του συνεχίζει τα συντροφικά μαχαιρώματα μετά τις αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στην κεκλεισμένη των θυρών συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για το Σκοπιανό. Μάλιστα ο ανεξάρτητος βουλευτής προκάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και τα πρακτικά, και να πει δημοσίως για ποιον λόγο στήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αμυράς: Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια για ποιον λόγο ψηφίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, και να απαντήσει εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιων.
Συνεχίζοντας την επίθεση τόνισε ότι οι αποφάσεις του Σταύρου Θεοδωράκη διέλυσαν το Ποτάμι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9, και τελικά ο γιαλός είναι στραβός». Ακολούθως πρόσθεσε ότι «όταν σε μια νύχτα το Ποτάμι αποφάσισε να γίνει ΠΑΣΟΚ τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».
Επίθεση και από τον Ψαριανό
Βολές κατά ριπάς στον Σταύρο Θεοδωράκη και από τον Γρηγόρη Ψαριανό. Με αφορμή τη δήλωση του προέδρου του Ποταμιού για τη Βενεζουέλα και το ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τον παλιό της φίλο Μαδούρο, κόντρα σε όλο τον σύγχρονο κόσμο, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής απάντησε με ένα αιχμηρό tweet. «Εντάξει ρε Σταύρο, μην τα αποπαίρνεις τα παιδιά. Σιγά-σιγά διορθώνονται. Μην είσαι κι εσύ τόσο σκληρός μαζί τους. Θα του εξηγήσεις του Αλέξη και θα καταλάβει, αφού σε ακούει», έγραψε.
Αφορμή για να… ξεσπαθώσουν οι δύο βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι με αποτέλεσμα τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ήταν η ανάρτηση στο Twitter ηχητικού αποσπάσματος από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στο οποίο οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός ακούγονταν να διαβεβαιώνουν ότι δεν θα αποχωρήσουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube