Weather Icon
Γενικά θέματα 9 Φεβρουαρίου 2019

«Σας αρέσει ο Μαδούρο; Ε, στην Κολομβία δεν μπαίνετε!»

«Σας αρέσει ο Μαδούρο; Ε, στην Κολομβία δεν μπαίνετε!»



Η γειτόνισσα της Βενεζουέλας ακύρωσε τις κάρτες εισόδου 300 υποστηρικτών του Μαδούρο: «Οι άνθρωποι της δικτατορίας εισέρχονται στη χώρα μας για να ψωνίσουν τρόφιμα, αυτό παραπάει» λένε οι Κολομβιανοί 
Το Γραφείο Μετανάστευσης της Κολομβίας ανακοίνωσε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου ότι ακύρωσε πάνω από 300 κάρτες ημερήσιας εισόδου στη χώρα για πολιτικούς από τη Βενεζουέλα που στηρίζουν και στηρίζονται από τον Μαδούρο, αλλά και για τις οικογένειες αυτών. Η Κολομβία, γειτόνισσα της Βενεζουέλας, έχει σηκώσει το κύριο βάρος της φυγής των Βενεζουελάνων που επιχειρούν να δραπετεύσουν από τον υποσιτισμό και από την πολιτική αναταραχή.
Μέχρι στιγμής έχουν περάσει τα σύνορα 800.000 άτομα. «Με αυτήν την κάρτα οι υποστηρικτές της δικτατορίας έχουν δικαίωμα εισόδου στη χώρα μας, να ψωνίζουν τρόφιμα όπως όλοι που μεταναστεύουν λόγω πείνας και ανέχειας – ε, αυτό παραπάει» λένε οι Κολομβιανοί.

Για τη συνέχεια Protagon

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube