Weather Icon
Γενικά θέματα , Ελλάδα 15 Φεβρουαρίου 2019

Δεν μπορέσατε 30 χρόνια να βάλετε τη φακή σε σακουλάκι και σας φταίει η Μέρκελ;

Δεν μπορέσατε 30 χρόνια να βάλετε τη φακή σε σακουλάκι και σας φταίει η Μέρκελ;
 
Του Δημήτρη Κουρέτα
Προχθές ερχόμενος από Βόλο για Λάρισα σταμάτησα για λίγο στα μπλόκα και είπα να περπατήσω για λίγο εκεί. Με γνώρισε κάποιος αγρότης και μου την είπε:
– Κύριε καθηγητά που είστε, εδώ σας θέλουμε.
– Δεν έρχομαι, του είπα για να μην σας στενοχωρήσω. Γιατί δεν βλέπω εδώ τους συνεταιριστές της Ζαγορίν με τα μήλα; Ούτε τους αγρότες που φτιάχνουν το φασόλι Πρεσπών που έχει πενταπλή τιμή από ότι είχε πριν το πιστοποιήσουν. Ούτε αυτούς που παράγουν τις γαλοπούλες με σήμα Αμερικάνικη Γεωργική σχολή, που παρόλο που έχει διπλή τιμή, φεύγει πριν μπει στα σούπερ μάρκετ. Τι θες να σου πω? Που έχετε εδώ 30 χρόνια και δεν μπορέσατε να βάλετε τη φακή σας σε σακουλάκι, και σας φταίει η Μέρκελ;
Με κοίταξε μέσα στη χάντρα του ματιού και κατέβασε το κεφάλι. Τον προσπέρασα, γύρισα πίσω, μπήκα στο αμάξι μου και πήγα σπίτι.
Φτάνοντας εκεί, άρχισα να γράφω αυτά που θα διαβάσετε, που ελπίζω να τα διαβάσουν και αυτοί οι άνθρωποι, που απελπισμένοι, παραπληροφορημένοι αλλά κυρίως, πραγματικά πονεμένοι, έχουν εδώ και 30 χρόνια όλο τον πολιτικό κόσμο που τους κλέβει τη στράτευση.
Έχουμε και λέμε λοιπόν για τη Θεσσαλία.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube