Weather Icon

Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια

Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια

Αύριο, όσοι είναι Μακεδόνες, όσοι έχουν προγόνους που πολέμησαν στον Μακεδονικό Αγώνα, αλλά και όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες που αγαπούν τη χώρα και την ιστορία μας θα ξυπνήσουν και θα διακατέχονται από τεράστια θλίψη και απόγνωση, θα βιώνουν μία τραγωδία και εθνική ήττα.
Η κυβέρνηση για ένα μείζον εθνικό ζήτημα, απέφυγε να αντλήσει νομιμοποίηση από τους πολίτες, ενώ δεν επιχείρησε ούτε και να αναζητήσει εθνική συναίνεση στο κοινοβούλιο.
Με τον τρόπο αυτό, η δράκα ανάξιων και προσκυνημένων του Μαξίμου επέλεξε με πραξικοπηματικό, αντιδημοκρατικό και ολοκληρωτικό τρόπο να επιβάλλει τη μειοψηφική της θέληση όχι μόνο σε εμάς του ζωντανούς, αλλά και σε ολόκληρες γενιές, μιας και η κατάπτυστη συμφωνία τους δεν προβλέπει καν διέξοδο και ακύρωσης της στο μέλλον από πολιτικούς οι οποίοι δεν θα είναι προδότες.Η κυβέρνηση αυτή πρέπει πλέον να συγκρίνεται μόνο με τα μαύρα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα που πέρασαν από τη χώρα.
Με αυτούς συντάσσονται και εξισώνονται όλοι οι σύγχρονοι Εφιάλτες που θα ψηφίσουν την παράδοση εθνικού εδάφους, διότι όνομα σημαίνει έδαφος, και να γνωρίζουν ότι από σήμερα θα μπουν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας και θα μας έχουν αιώνια απέναντι τους, μέχρι να πληρώσουν, να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για να μην υπάρξει ξανά χώρος για προδότες σε αυτόν τον τόπο.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως όλα τα κόμματα της βουλής είναι υπέρ της παράδοσης του ονόματος και άρα της ίδιας της Μακεδονίας μας. Όλα, μηδενός εξαιρουμένου. 
Και αυτό είναι μια τρομερή ευκαιρία για να τους δείτε επιτέλους με το πραγματικό τους πρόσωπο. 
Μια βουλή όχι των Ελλήνων, αλλά των προδοτών, μια ολιγαρχία η οποία από το 1830 καταδυναστεύει τον τόπο, υπηρετώντας τους εκάστοτε ξένους πάτρονές τους, και βρίσκεται πάντα εναντίον της πατρίδας μας. Κάποτε κεκαλυμμένα, τώρα πιο ανοιχτά από ποτέ.
Αναγνωρίστε τον αντίπαλο για να τον καταρρίψουμε: ο αντίπαλος είναι τα κόμματα που λειτουργούν αντιδημοκρατικά, η βουλή των προδοτών, ο σαθρός κοινοβουλευτισμός και η δυσώδης αστική ψευτοδημοκρατία.
Αυτό το σύστημα πρέπει να γκρεμιστεί, για να έλθει η πραγματική δημοκρατία στη χώρα, για να αποφασίζουν οι πολίτες για το μέλλον τους και το μέλλον της Πατρίδας.

  • Σήμερα όλοι στο Σύνταγμα. 
  • Στο μονοπάτι που χάραξαν οι εθνικοί μας ήρωες.
  • Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια.

Σταύρος Καλεντερίδης
Πολιτικός Επιστήμονας, Διεθνολόγος, Επικοινωνιολόγος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube