Weather Icon
Ρωσία , Σκοπιανό , Συρία , Τουρκία 20 Ιανουαρίου 2019

Ι. Μπαλτζώης: Το Γεωπολιτικό παζλ σε Βαλκάνια, Μ. Ανατολή και Μεσόγειο – Η Συμφωνία των Πρεσπών και ο νέος Υπουργός Εθνική Άμυνας

Ι. Μπαλτζώης: Το Γεωπολιτικό παζλ σε Βαλκάνια, Μ. Ανατολή και Μεσόγειο –  Η Συμφωνία των Πρεσπών και ο νέος Υπουργός Εθνική Άμυνας

Η καταλληλότερη σε αυτή την συγκυρία τοποθέτηση, ήταν του Ναυάρχου Αποστολάκη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είπε στον 98.4 ο γεωπολιτικός αναλυτής και αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης. 
Για την Συμφωνία των Πρεσπών , εκτίμησε οτι είναι η επιζήμια και ακατανόητη κατάληξη , μιας υποχωρητικής στάσης εθνικά για δεκαετίες. 
Ο κ. Μπαλτζώης ανέλυσε επίσης την ρευστότητα αλλαγών γεωπολιτικά σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο και την πραγματικότητα γύρω απο τον ρόλο που επιδιώκει η Τουρκία με τους κινδύνους που απορρέουν στη περιοχή. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube