REAL TIME |

Weather Icon
ΝΑΤΟ , Σκοπιανό 31 Ιανουαρίου 2019

Το δεύτερο σκέλος της προδοσίας – Άρον άρον τη Δευτέρα στη Βουλή το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Το δεύτερο σκέλος της προδοσίας – Άρον άρον τη Δευτέρα στη Βουλή το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
Του Αλέξανδρου Διαμάντη
Την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθει στη Βουλή το πρωτόκολλο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο Ν. Βούτσης στα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων.
Συγκεκριμένα, το σχετικό νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Δεν αποκλείεται, πάντως, η συνεδρίαση να είναι διήμερη πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανόν η ψηφοφορία να γίνει την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, ο Ν. Βούτσης ενημέρωσε ότι στις 11-13 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η συζήτηση και η πρώτη ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Σε κάθε περίπτωση, όπως ορίζει το Σύνταγμα η δεύτερη ψηφοφορία θα διεξαχθεί μετά από έναν μήνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι εφεξής οι ψηφοφορίες θα είναι ονομαστικές μετά το χθεσινό φιάσκο, όπου ουσιαστικά επικυρώθηκε ότι θα απαιτείται σε κάθε συνεδρίαση μια νέα ad hoc πλειοψηφία. 
Πηγή: Λίμπεραλ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube