Weather Icon

Το μεγάλο ξεπούλημα της Μακεδονίας και ο σκοτεινός ρόλος του βιαστικού Τσίπρα

Το μεγάλο ξεπούλημα της Μακεδονίας και ο σκοτεινός ρόλος του βιαστικού Τσίπρα

Ακόμη και οι Σκοπιανοί που με τη Συμφωνία των Πρεσπών κερδίζουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και να λένε την χώρα τους Μακεδονία, με την άδεια της Ελλάδας παρακαλώ, συζητούσαν επί μήνες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών τις οποίες ακόμη δεν έχουν κλείσει, περιμένοντας πρώτα από τους Έλληνες Εφιάλτες να επικυρώσουν τη ντροπιαστική συμφωνία.

Η Συμφωνία των Πρεσπών υπεγράφη από Κοτζιά και Ντιμιτρόφ στις 17 Ιουνίου 2018.  Οι Σκοπιανοί έκαναν το δημοψήφισμα-παρωδία στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Μετά από φουρτούνα, καταγγελίες για εξαγορά βουλευτών, φανερές συναλλαγές ανταλλαγής της ψήφου με την αποφυγή της φυλάκισης, οι Σκοπιανοί «ολοκλήρωσαν» τη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης στις 11 Ιανουαρίου του 2019! 

Οι Σκοπιανοί χρειάστηκαν μήνες ολόκληρους για να φτάσουν στην αλλαγή του συντάγματος! Και αφού τροποποίησαν το σύνταγμά τους όπως-όπως στις 16 Ιανουαρίου του 2019 έστειλαν στην Αθήνα ρηματική διακοίνωση ενημερώνοντας ότι το νέο όνομά της FYROM θα ισχύσει μόλις η Ελλάδα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και κυρώσει το πρωτόκολλο ένταξης της χώρας τους στο ΝΑΤΟ!

Για τη συνέχεια ProtoThema

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube