Weather Icon

Χτίζοντας «γαλάζιες πατρίδες»

Χτίζοντας «γαλάζιες πατρίδες»

Κάποιος λοιπόν να τους ενημερώσει ότι στην πραγματικότητα ο «ελληνικός παράγων» έχει σημάνει κανονική ισπανική υποχώρηση από τα Σκόπια εδώ και κάμποσο καιρό


Ακούω και διαβάζω για την οικονομική διείσδυση της Ελλάδας στη Βόρεια Μακεδονία (πλέον) και στο πώς θα αποτελέσει – μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια – τον βασικό πολιορκητικό κριό της χώρας μας στη γείτονα. Κι αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι υποστηρίζουν τα παραπάνω ζουν απλώς ακόμα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ή δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί (και) σε αυτό το μέτωπο κατά τα χρόνια της ελληνικής κρίσης.
Κάποιος λοιπόν να τους ενημερώσει ότι στην πραγματικότητα ο «ελληνικός παράγων» έχει σημάνει κανονική ισπανική υποχώρηση από τα Σκόπια εδώ και κάμποσο καιρό. Κι αυτή η υποχώρηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, δυστυχώς. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Εκτός κι αν ζουν ανάμεσά μας τόσο και τόσοι αφελείς, που πιστεύουν ότι οι «επιδρομές» του Σαββατοκύριακου στα καζίνα της Γευγελής αποτελούν από μόνες τους απόδειξη της ελληνικής… υπεροχής.

Για τη συνέχεια In.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube