Weather Icon
Λατινική Αμερική , ΠΦΑ 30 Ιανουαρίου 2019

Θα τους πάρει μαζί του ο Μαδούρο…

Θα τους πάρει μαζί του ο Μαδούρο…


Μπορεί ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να ψαρεύουν στα  θολά νερά της σοσιαλδημοκρατίας, αφελείς κατά βάθος, όμως, παραμένουν θαυμαστές του Τσάβες και του Μαδούρο, των δικτατόρων της Βενεζουέλας στην οποία έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο.  
Ο Τσάβες και ο Μαδούρο μέσα σε μια 20ετία έχουν καταφέρει να καταστήσουν μια χώρα με τεράστια αποθέματα πετρελαίου να μην είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για την καθημερινή επιβίωση του πληθυσμού της.   
Ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα είναι πάνω από 800.000% και αυτό σημαίνει πως το νόμισμα δεν έχει καμιά αξία. Σημαίνει πως η τιμή ενός αυγού και μιας φέτας ψωμιού ανεβαίνουν κάθε λεπτό της ώρας. 
Βλέπε: Venezuela’s inflation rate just hit 830,000% — and is likely to keep rising 

Με το  μισθό ενός μήνα κάποιος δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα τρόφιμα μιας μέρας.  
Αρκετοί θεωρούν πως ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζουν το δικτάτορα Μαδούρο (όπως όλες οι δημοκρατικές χώρες) που κατά τακτά διαστήματα αιματοκυλίζει το λαό που εξεγείρεται γιατί τους “κρατάει” με κάποια εκατομμύρια Ευρώ  με τα οποία έχει εξαγοράσει την υποστήριξη από αριστερά κόμματα της Ευρώπης.  

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube