Weather Icon

Τι ζητά η Ελλάδα να αλλάξει άμεσα στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών

Τι ζητά η Ελλάδα να αλλάξει άμεσα στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών
Στις αλλαγές που ζήτησε η Ελλάδα στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών, αναφέρεται σκοπιανό δημοσίευμα. Η πρώτη συνεδρίαση της Μικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής εμπειρογνωμόνων από την πΓΔΜ και την Ελλάδα σε ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη και πέρασε σε θετικό κλίμα.
Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο από τοπικά δημοσιεύματα, εμπειρογνώμονες των Σκοπίων με επικεφαλής τον πρώην πρέσβη Γκάμπερ, «ήταν μέσα στο κλίμα που έχει καθορισθεί από την υπογραφή της Συμφωνίας των δύο κρατών και σαφώς υποχρεώνει τις χώρες να μην έχουν αλυτρωτικές και ρεβιζιονιστικές φιλοδοξίες στα βιβλία».
Η δεύτερη συνάντηση θα διεξαχθεί αυτόν το μήνα στα Σκόπια και, ήδη, από την πρώτη συνάντηση μετά την έγκριση της Επιτροπής για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της, η ελληνική πλευρά έθεσε στο τραπέζι τρία ζητήματα.

Για τη συνέχεια Tribune

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube