REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 18 Ιανουαρίου 2019

Του φευγάτου η μάνα…

Του φευγάτου η μάνα…

Μέρες που είναι, θα μου πείτε ότι πετάω τη μπάλα στη κερκίδα.
Εδώ χάνεται η Μακεδονία κι εγώ ακόμη ασχολούμαι με τις απάτες του Σύριζα, και με τις κωλοτούμπες του πολιτικού μας προσωπικού.
Και θα έχετε ένα δίκιο…
Όμως για το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν φταίει ο Αλέξης, ο οποίος και σε αυτό το ζήτημα εφαρμόζει όλα όσα υποστήριζε επί χρόνια.
Οι μισοί μόνο από το 36% που ψήφισαν τον Σύριζα αν είχαν διαβάσει το καταστατικό του, ή αν φρόντιζαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του, θα ήξεραν ότι οι μισές και βάλε συνιστώσες του έδωσαν χρόνιο και λυσσαλέο αγώνα για να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία.

Όπως κάποιες άλλες, αγωνίζονταν για καιρό για ανοιχτά σύνορα, ελεύθερη είσοδο και επιδόματα στους λαθρομετανάστες, αφοπλισμό της αστυνομίας, και άλλα τέτοια πολλά φαιδρά κι αριστερά…
Όμως ο κοΖμάκης, ανάμεσά τους και πολλοί ντεμέκ νεοδημοκράτες,  δεν έδινε σημασία, αρκεί να έδιωχνε τον Σαμαρά, που ήταν φασίστας αφού… Έτσι δεν είναι;
Για τη συνέχεια Ορθογράφος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube