Weather Icon

Η Μακεδονία, το σχόλιο ενός ΣΥΡΙΖΟ-τρολ και η απάντηση

Η Μακεδονία, το σχόλιο ενός ΣΥΡΙΖΟ-τρολ και η απάντηση

Στον ιστότοπο antinews.gr, στο άρθρο μου με τίτλο «Ο αυταρχισμός του κράτους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η εσχάτη προδοσία και η δικαιοσύνη» (εδώ), υπήρξε και ένα σχόλιο με υπογραφή «Οξαποδώ», προφανώς ψευδώνυμο, ενός αναγνώστη προφανώς Συριζαίου. Αυτός ο Συριζαίος λοιπόν, ή καλύτερα το Συριζο-τρολ, αναφέρθηκε σε ορισμένα σημεία τα οποία συχνά-πυκνά τα ακούμε ως επιχειρήματα από Συριζαίους για το Σκοπιανό και θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο να τα παρουσιάσω, όπως επίσης να παρουσιάσω και την απάντηση που έλαβε από εμένα. Περιττό να αναφέρω ότι μετά την απάντησή μου το τρολ αυτό «εξαφανίστηκε», δεν ξαναέδωσε σημεία γραφής.

Ακολουθεί το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΟ-τρολ:
Οξαποδώ
«Κύριε oğlu του Abacı (Abacıoğlu) δεν γνωρίζω αν έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως γνήσιοι Μακεδόνες οι Φυρομιανοί, σίγουρα όμως δεν το έχετε εσείς. Και ούτε καν το δικαίωμα να απονέμετε εσείς πιστοποιητικά γνησιότητας σε άλλους. Ασχοληθείτε με την δική σας καταγωγή και γνησιότητα καλύτερα.

Για τη συνέχεια Antibaro

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube