REAL TIME |

Weather Icon

Μία μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό

Μία μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό

Μια διακρατική συμφωνία δεν γίνεται για τα συμβαλλόμενα μέρη. Κανένας δεν φοβήθηκε ότι υπάρχει περίπτωση να μας επιτεθούν οι Σκοπιανοί ώστε να χαιρόμαστε που… σταθεροποιείται η ειρήνη στα Βαλκάνια, όπως ακούω κάποιους ανόητους να λένε.
Εμείς, όποιες συμφωνίες κι αν υπογράψουν οι ενθοπροδότες και τα πολιτικά ρετάλια που τους επικουρούν, ξέρουμε και θα ξέρουμε πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα. Όχι ελληνική – Ελλάδα! 
Επίσης, στην άλλη πλευρά, οι Αλβανικής καταγωγής Σκοπιανοί θα ξέρουν ότι είναι Αλβανοί, οι σοβαροί Σκοπιανοί θα ξέρουν ότι είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμμία σχέση με τη Μακεδονία όπως έχουν υποστηρίξει δημοσίως δύο πρώην πρωθυπουργοί των γειτόνων (Γκλιγκόρωφ και Γκεοργκιέφσκι, δείτε εδώ). Βέβαια, οι ψεκασμένοι Σκοπιανοί θα πιστεύουν ότι δεν δολοφονήθηκε ο γιος του Αλέξανδρου και της Ρωξάνης, έκανε πολλά παιδιά και είναι όλοι τους κατευθείαν απόγονοι. Επομένως το να κρίνουμε την Προδοσία των Πρεσπών από την ελληνοσκοπιανή οπτική γωνία είναι εντελώς λάθος.

Για τη συνέχεια MarketNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube