Weather Icon
πΓΔΜ, Σκόπια , Σκοπιανό 25 Ιανουαρίου 2019

Με τον Σόρος ο Ζάεφ στο Νταβός

Με τον Σόρος ο Ζάεφ στο Νταβός
Με τον Σόρος ο  Ζάεφ στο Νταβός
Με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος συναντήθηκε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός ο Ζόραν Ζάεφ. Τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ έσπευσαν να υποδεχτούν, επίσης, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, και ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν.
Ο Ζόραν Ζάεφ ανάρτησε φωτογραφία από την συνάντηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αναφέροντας ότι κατά τη συνάντηση αντάλλαξαν ιδέες για την συνεργασία του φιλανθρωπικού ινστιτούτου Open Society Foundation του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή, με την κυβέρνηση της πΓΔΜ.
Στη συνάντηση με τον Γιοχάνες Χαν ο Ευρωπαίος επίτροπος δήλωσε ότι η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών προχωρά κανονικά και προέτρεψε την πΓΔΜ να προχωρήσει στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.


Со основачот на Фондациите Отворено општество, @GeorgeSoros во рамки на во Давос разменивме идеи за интензивирање на соработката меѓу @VladaMK и @OpenSociety, со цел да обезбедиме подобри капацитети во разни општествени сфери во .

➡️ http://vlada.mk/node/16525 





 Πηγή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube