REAL TIME |

Weather Icon
Απόδημος Ελληνισμός 29 Δεκεμβρίου 2018

«Άγγιξε» το triple double ο Αντετοκούνμπο

«Άγγιξε» το triple double ο Αντετοκούνμπο

USA TODAY Sports/Benny Sieu
Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη του Μιλγουόκι επί της Νέας Υόρκης με 112-96.
Ο Έλληνας άσος ήταν ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής των «Μπακς» εποί των «Νικς» «αγγίζοντας» το triple double.  Ο Giannis τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μίντελντον με 25 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Κόρνερ με 23 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και μία στιγμή έντασης ανάμεσα στον Αντετοκούνμπο και τον Ενές Καντέρ, όταν ο Τούρκος επιχείρησε να τον «κόψει», ο διεθνής φόργουορντ ζήτησε φάουλ και επήλθε μία «αψιμαχία» ανάμεσα στους δύο παίκτες, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Καντέρ.

Στο μεταξύ, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 117-116 των Κινγκς επί των Λέϊκερς με καλάθι στα 0,8“ πριν το τέλος.
Ο Σέρβος άσος σημείωσε 23 πόντους στο ματς, ενώ ο Κώστας Κουφός έμεινε στους δύο πόντους. Για τους Λέϊκερς, που έπαιξαν χωρίς τον ΛεΜπρον Τζέιμς, κορυφαίος ήταν ο Κούζμα με 33 πόντους.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Χιούστον-Βοστώνη 127-113
Μιλγουόκι-Νέα Υόρκη 112-96
Σακραμέντο-ΛΑ Λέικερς 117-116
Γιούτα-Φιλαδέλφεια 97-114
Γκόλντεν Στέιτ-Πόρτλαντ 109-110 (παρ.)
Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube