REAL TIME |

Weather Icon
Αλβανία , Βόρειος Ήπειρος 22 Δεκεμβρίου 2018

SOS από τους Βορειοηπειρώτες: Ο Ράμα έχει γίνει δικτάτορας! (Βίντεο)

SOS από τους Βορειοηπειρώτες: Ο Ράμα έχει γίνει δικτάτορας! (Βίντεο)
«Ο Αλβανός “σουλτάνος” λογαριάζει χωρίς τον νοικοκύρη».
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Βορειοηπειρώτες στον Έντι Ράμα, ετοιμάζοντας τα επόμενα βήματα τους κόντρα στην υφαρπαγή των περιουσιών τους από την Αλβανία.
«Είμαστε συσπειρωμένοι και διεκδικούμε το δίκιο μας. Αν προχωρήσει αυτή η υπουργική απόφαση θα μιλάμε για το τέλος του Ελληνισμού της Χειμάρρας», δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR o υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης Χειμαρριωτών, Θοδωρής Γκούμας.
«Δεν έχει σώας τας φρένας. Έχει γίνει σαν σουλτάνος, πατρονάρει τον φίλο του Ερντογάν και βλέπει ως εχθρό όποιον του πάει κόντρα και μιλά ελεύθερα. Εμείς είμαστε εκεί 3.000 χρόνια και οι Αλβανοί 100» λέει ο πρόεδρος των Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος.

Πέταξαν αυγό στον Έντι Ράμα μέσα στην αλβανική βουλή

Η λαϊκή οργή, πάντως, ξεχειλίζει στην Αλβανία κατά του Ράμα λόγω των χειρισμών του στο θέμα των διδάκτρων στα πανεπιστήμια της χώρας.
Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος ,ο Έντρι Χάσα, πέταξε στον Αλβανό πρωθυπουργό αυγό μέσα στην αλβανική Βουλή, επειδή εξοργίστηκε με την κίνηση του Ράμα να ειρωνευτεί τους φοιτητές που διαδηλώνουν εδώ και μέρες στα Τίρανα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube