REAL TIME |

Weather Icon

Στην ιστορία συνήθως ό,τι κερδίζεται με όπλα μπορεί να χαθεί πάλι μόνο με όπλα.

Δυστυχώς, κύριε Στούπα, ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς απέδειξαν πρόσφατα πως “ό,τι κερδίζεται με όπλα” δεν χάνεται κατ’ ανάγκη μόνο με όπλα, αλλά μπορεί να χαθεί και από απλή ηλιθιότητα, από ιδεολογική αγκύλωση ή από φτηνό καιροσκοπισμό. Η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών δεν μας επεβλήθη με τα όπλα. Υποχωρήσαμε ντροπιαστικά απέναντι σε ένα ανύπαρκτο κράτος το οποίο ψάχνει να κλέψει εθνική ταυτότητα από τους γείτονές του. Τη Μακεδονία που την πότισαν με το αίμα τους χιλιάδες πρόγονοί μας, τη χαρίζουμε τώρα αμαχητί μαζί με τη μεγαλύτερη πολιτική και στρατιωτική προσωπικότητα του πλανήτη σε ένα τσούρμο ξεδιάντροπους πλαστογράφους της Ιστορίας, στους απογόνους των κομιτατζήδων – οι οποίοι φυσικό είναι να έχουν αποθρασυνθεί από την ανέλπιστη επιτυχία τους και να θέτουν όλο και πιο εξωφρενικές αξιώσεις σε βάρος μας. Στο εξής, όποτε θα ακούμε στα ΜΜΕ “Μακεδονία”, “Μακεδόνες” και “μακεδονικός” θα αναρωτιόμαστε ασυναίσθητα αν αναφέρονται σε Έλληνες ή Σκοπιανούς, θα υποψιαζόμαστε ότι αυτές οι λέξεις μπορεί να εκφράζουν κάτι εχθρικό για την Ελλάδα, ότι ίσως είναι η προβιά που φοράει άλλος ένας άρπαγας της περιοχής μας. Αυτό επιδιώκουν να πετύχουν οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να αρχίσουμε να αισθανόμαστε τη Μακεδονία όχι μόνο ξένη προς την Ελλάδα, αλλά εχθρική απέναντί μας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, πριν ακολουθήσει και ο αναπόφευκτος εδαφικός ακρωτηριασμός της πατρίδας μας.  


Και όλα αυτά βέβαια γίνονται χωρίς να ερωτηθεί ποτέ ο ελληνικός λαός, χωρίς να έχει υπάρξει καμία ανάλογη προεκλογική δέσμευση ή δήλωση, και κόντρα στην εκπεφρασμένη βούληση της τεράστιας πλειοψηφίας των πολιτών. Και έχει το απύθμενο θράσος ο πλέον ανιστόρητος Έλληνας πρωθυπουργός όλων των εποχών, ο καταληψίας καριέρας, το κούτσουρο το απελέκητο που γίνεται ρεζίλι όπου παρουσιάζεται, να υποδεικνύει στους μαθητές να… μελετήσουν την Ιστορία! Ο άνθρωπος που δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ στη ζωή του σε εσωτερικό μουσείου, και που δεν έχει πατήσει το πόδι του ποτέ σε αρχαιολογικό χώρο λες και φοβάται μην κολλήσει μολυσματική ασθένεια, κάνει μαθήματα ιστορικής ευαισθησίας στο πιο υγιές και εμφορούμενο από αγνό πατριωτισμό κομμάτι της νεολαίας μας. Κατάντια… 

Δεν πρέπει να δεχτούμε ποτέ, για κανέναν λόγο και με κανένα αντάλλαγμα την προδοσία της Μακεδονίας μας. Το ιστορικό δίκιο είναι 100% με το μέρος μας, αλλά μας κυβερνούν προδότες που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Επιχειρούν διαρκώς να αλλάξουν την ατζέντα για να ξεχαστεί το σκοπιανό, να κουράσουν την κοινή γνώμη, να την αποπροσανατολίσουν, να τη μπερδέψουν. Χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς όσους αντιδρούν, ενώ οι ίδιοι περιφρονούν απροκάλυπτα τη βούληση του κυρίαρχου λαού. Εμφανίζουν τους ξένους εντολείς τους να τους δίνουν συγχαρητήρια για το εθνικό ανοσιούργημα που πάνε να διαπράξουν, για να νομίσουν οι αφελείς Έλληνες ότι δεν τρέχει τίποτα. Όλα τα επιχειρήματα που μεταχειρίζονται έχουν καταρριφθεί ένα προς ένα από τους εγκυρότερους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς της χώρας μας. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της Μακεδονίας δεν είναι ούτε του Τσίπρα ούτε του Καμμένου για να τα ξεπουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας – είναι όλων ημών. Επομένως δεν μπορούν να τα εκχωρήσουν χωρίς την έγκρισή μας, και την έγκριση αυτή δεν πρέπει να τη δώσουμε ΠΟΤΕ! Όλοι εμείς είμαστε απλώς ένας κρίκος της αέναης σκυταλοδρομίας του ελληνισμού διαμέσου των αιώνων. Ας μην κηλιδώσουμε το όνομά μας στην Ιστορία διότι όπως έλεγε και ο Κωστής Παλαμάς, “χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί”.

Stirlitz

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube