Weather Icon

Το διαβατήριο θα γράφει εθνικότητα Μακεδονική!

Ο κ Τσίπρας προχτές στη Βουλή υπέπεσε σε δύο ακόμα λάθη άγνοιας για τη συμφωνία των Πρεσπών, νομίζοντας ότι στρίμωξε την αντιπολίτευση και ότι έσωσε την υπογραφή του. Επικαλέστηκε μια τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή των Σκοπίων και που κατ αυτόν τον δικαιώνει στο θέμα της εθνικότητας, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Η Μακεδονική εθνικότητα που παραχώρησε μένει στη θέση της!
Κατ αρχάς, στη Βουλή των Σκοπίων δεν κατατέθηκε μία, αλλά τέσσερις τροπολογίες για το θέμα. Και κανείς δεν ξέρει ποια από αυτές θα ψηφίσει η πλειοψηφία για να μπει στο Σύνταγμα.
Από τις τέσσερις τροπολογίες, η μία από το κόμμα του Ζάεφ, που αναμένεται να εγκριθεί, οδηγεί σε διαβατήρια με αναγραφή στη θέση nationality (εθνικότητα) «Μακεδονική»!
Και για του λόγου το αληθές, όποιος πολίτης επιθυμεί δεν έχει παρά να ανοίξει το διαβατήριό του και να διαπιστώσει ότι στη βασική σελίδα με τη φωτογραφία, στη θέση ιθαγένεια /nationality αναγράφονται αντιστοίχως Ελληνική/ HELLENIC. Κοινώς, ιθαγένεια Ελληνική, nationality HELLENIC.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube