Weather Icon
Αλβανία , Βόρειος Ήπειρος 2 Δεκεμβρίου 2018

Κινητοποίηση στην Αλβανία για το μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα στις 8 Δεκεμβρίου

Κινητοποίηση στην Αλβανία για το μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα στις 8 Δεκεμβρίου

Το επόμενο Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, θα γίνει το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Κ. Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου.
Ενόψει του μνημόσυνου του δολοφονημένου από την αλβανική αστυνομία ομογενούς, οι αλβανικές αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα. Το υπουργείο Εσωτερικών και η Εισαγγελία Αργυροκάστρου ανακοίνωσαν εμπάργκο στα σύνορα για περίπου 60 Έλληνες πολίτες που καταγράφηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου ως επικίνδυνα πρόσωπα για την εθνική ασφάλεια  και δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στην Αλβανία, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.

Τα ονόματα όλων αυτών των ατόμων έχουν διανεμηθεί σε όλα τα σημεία διέλευσης των συνόρων, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδός τους στην αλβανική επικράτεια. 
Μάλιστα, σύμφωνα με το himara.gr, στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς θα βρίσκονται ισχυρές αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και οι ειδικές δυνάμεις. 
Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube