Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα , ΠΦΑ 8 Νοεμβρίου 2018

Δάσκαλοι κοπανατζήδες

Δάσκαλοι κοπανατζήδες
Την ώρα που πολιτεία και εκκλησία μοιράζουν τα ιμάτια του φορολογούμενου λαού, οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης έκλεισαν εχτές όλη μέρα τα σχολεία για να πάνε να ψηφίσουν εκπροσώπους στα υπηρεσιακά συμβούλια! Με ρύθμιση του ίδιου του υπουργείου Παιδείας. Προφανώς η μόρφωση των παιδιών έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στη λούφα των καθηγητών.
Και μιλάω για λούφα, γιατί οι καθηγητές, που έχουν το προνόμιο να δουλεύουν το μισό χρόνο και τις μισές ώρες από όλα τα άλλα επαγγέλματα, είχαν όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες για να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.
Αντ’ αυτού προτίμησαν να αφήσουν όλους τους μαθητές στα χέρια των ανήμπορων εργαζόμενων γονιών και στα χέρια μιας ακόμα χαμένης μέρας μόρφωσης. Αν είναι μόρφωση η παραμόρφωση που έχει επιβληθεί στα σχολεία από τις απανωτές μωροφιλόδοξες αλλαγές του κάθε υπουργού και από την αδιαφορία μιας μεγάλης πλειονότητας δασκάλων, που μπήκαν στο χώρο της Παιδείας όχι για να δουλέψουν, αλλά για να απολαμβάνουν τη δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα, την αυξημένη αργία στα σχολεία και τις ευκαιρίες για μαύρες εισπράξεις από ιδιαίτερα και φροντιστήρια.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube