Weather Icon

Ένα καλό παιδί από τη Συρία…

Ένα καλό παιδί από τη Συρία…
Αλιευμένο από το facebook



Εχθές το βράδυ ήμουν στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος που πήγα εκεί ήταν για να αναγνωρίσω τον Renaas Belo και να μου δώσουν πίσω το κλεμμένο τηλέφωνο μου που είχε στην κατοχή του.
Ο Renaas Belo που έκλεψε το τηλέφωνο μου ήταν εκεί, μόλις τον είχαν συλλάβει. Είναι Σύριος πρόσφυγας, 22-25 χρονών σε ηλικία, ψηλός, ξυρισμένος, μια χαρά παιδί. Καλοντυμένος και χαμογελαστός με τα Nike Air του και το Diesel το τζιν, αν τον γνώριζα έξω και δεν ήξερα ότι είναι ένα γα@@@@νο κλεφτρόνι μάλλον θα τον συμπαθούσα και θα σκεφτόμουν ότι είναι ΟΚ άτομα οι Σύριοι…
Όταν τον συνέλαβαν είχε πάνω του 1000 ευρώ μετρητά, καμιά 6 κινητά και ένα κλεμμένο MacBook Pro που το έκλεψε από ένα γραφείο ενός ασφαλιστή. Πήγε σε μια οικοδομή με γραφεία, έσπασε την πόρτα μπήκε και το πήρε, γιατί έτσι, επειδή μπορεί.
Το δικό μου το τηλέφωνο δεν το πούλησε το κράτησε για δικό του, επειδή ρε φίλε δικαιούται 700 ευρώ τηλέφωνο να γουστάρει το παιδί. Είχε βάλει και το email του κανονικά, λογαριασμό στην google και στην Huawei, όλα ωραία, κύριος, με το cloud του και τα πάντα.
Για τη συνέχεια  Orthografos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube