Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα , ΠΦΑ 9 Νοεμβρίου 2018

Ο αξιωματικός και το Κνιτάκι

Ο αξιωματικός και το Κνιτάκι

Δεν πήρες ακόμη τον π*ύλο;» φώναξε το Κνιτάκι με την ξύλινη γλώσσα και τις αγκυλωμένες αντιλήψεις που προαλείφεται για μελλοντικό πολιτικό στέλεχος  στον ένστολο αξιωματικό που βρισκόταν στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας κατά την εισβολή των «μαθητών και σπουδαστών» στο γραφείο του. Και τον έβγαλε έξω σπρώχνοντας.

Το θρασύτατο αλητόπαιδο έσπρωξε τον ένστολο!  Και αυτός αποχώρησε με την ουρά στα σκέλια καθώς ξέρει πως δεν έχει κάλυψη από την πολιτική ηγεσία. Διότι επί σειρά ετών ο νυν κυβερνητικός σχηματισμός αγκάλιασε και προήγαγε την βία ως μέσο πολιτικής πίεσης και οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το δέχτηκαν υποχωρώντας βαθμιαία για να μην χαρακτηρισθούν ως απολυταρχικές και απωλέσουν το λαϊκό έρεισμα (απώλεσαν εν τω μεταξύ κάθε έλεγχο).

Στο προχθεσινό ρεπορτάζ διαβάζουμε επίσης πως ομάδα Ρομά στη συμβολή Πειραιώς και Κηφισού επιτέθηκε στο πλήρωμα περιπολικού, πετώντας μάρμαρα και πυροβολώντας στον αέρα με καραμπίνες  επειδή οι αστυνομικοί σταμάτησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα με επιβαίνοντες  μεθυσμένους Ρομά που παραφέρονταν.  Ο ένας εκ των εμπλεκόμενων φέρεται να είναι πρόωρα αποφυλακισμένος και εξέτιε ποινή για ληστεία με μαχαίρι. Αλλά οι ομόφυλοί του θεώρησαν ότι μπορούσαν να επιτεθούν στους θεματοφύλακες της τάξης χωρίς να υποστούν άμεσα την νόμιμη αστυνομική βία.  Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στον αέρα προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Για τη συνέχεια marketNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube