Weather Icon
Απόδημος Ελληνισμός , ΗΠΑ 7 Νοεμβρίου 2018

Ελληνικό «άρωμα» στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ

Ελληνικό «άρωμα» στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Με ελληνικό «άρωμα» οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ καθώς η ελληνοαμερικανική κοινότητα «μετρά» πλέον πέντε μέλη στη Βουλή των Αντιπροσώπων. 
Ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Μπομπ Μενέντες από το Νιού Τζέρσεϊ, ο οποίος θεωρείται σταθερός σύμμαχος της Ελλάδας και της Κύπρου εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες επανεξελέγη για τρίτη θητεία στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ επικρατώντας του Ρεπουμπλικανού Μπομπ Χάγκιν. 


O Γερουσιαστής Μπόμπ Μενέντες
O Ελληνοαμερικανός βουλευτής Τζον Σαρμπάνης των Δημοκρατικών διατήρησε την έδρα του στην 3η περιφέρεια του Μέριλαντ εξασφαλίζοντας μια άνετη νίκη έναντι του αντιπάλου του Τσαρλς Αντονι. 
Ο Ρεπουμπλικανός Γκας Μπιλιράκης, κέρδισε την έβδομη θητεία του επικρατώντας στη 12η περιφέρεια στη Φλόριντα του Δημοκρατικού Κρις Χάντερ, πρώην πράκτορα του FBI και ομοσπονδιακό εισαγγελέα. 
Στην 1η περιφέρεια της Νεβάδα η Ντίνα Τίτους εξελέγη για τέταρτη θητεία εξασφαλίζοντας τη νίκη έναντι της Τζόυς Μπέντλεϊ.
Ο Δημοκρατικός Κρις Πάπας νίκησε τον Ρεπουμπλικανό Εντι Εντουαρντς στη μάχη για την πρώτη περιφέρεια του Νιού Χάμσαϊρ. 

Ο Δημοκρατικός Κρις Πάπας
Ο Μάικλ Βαλτς, πρώην διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων στις ΗΠΑ με ελληνική καταγωγή, επικράτησε της Νάνσι Σόντεμπεργκ των Δημοκρατικών στην 6η Περιφέρεια της Φλόριντα. 
Στο Γουϊσκόνσιν, η Λία Παπαχρίστου Βουκμίρ, υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ ηττήθηκε από τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Τάμι Μπόλντγουιν. 
Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube