REAL TIME |

Weather Icon
Εκδόσεις Ινφογνώμων 22 Νοεμβρίου 2018

“Το Εκκρεμές της Τουρκίας – Η Άγκυρα μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον” – Νέα έκδοση από τις εκδόσεις Ινφογνώμων

“Το Εκκρεμές της Τουρκίας – Η Άγκυρα μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον” – Νέα έκδοση από τις εκδόσεις Ινφογνώμων

To Εκκρεμές της Τουρκίας, έτσι ονόμασε ο Σάββας Καλεντερίδης την πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία από το 2015 και εντεύθεν, απέναντι στη Ρωσία και της ΗΠΑ, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει η Άγκυρα αφ’ ενός μεν για να πείσει την Ουάσιγκτον να εγκαταλείψει τους Κούρδους και να αλλάξει την πολιτική της στη Β. Συρία και αφ’ ετέρου για να εξασφαλίσει, μέσω των ταλαντώσεων μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, δικό της ζωτικό χώρο, για να ασκεί από τούδε και στο εξής την νεοοθωμανική πολιτικής της περιφερειακής δύναμης που διεκδικεί.

Όλη αυτή η διαδικασία περιγράφεται με άρθρα και αναλύσεις που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο “Το Εκκρεμές της Τουρκίας”, των εκδόσεων Ινφογνώμων, δίνοντας στους αναγνώστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καλύτερα τις εξελίξεις στο ζήτημα των σχέσεων Άγκυρας-Μόσχας-Ουάσιγκτον, που είναι το σημαντικότερο ζήτημα που θα καθορίσει τις ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή.

Τίτλος:
«Το εκκρεμές της Τουρκίας»
Συγγραφέας:
Εκδότης: ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ
Φιλελλήνων 14,
10557 Αθήνα
Τ 2103316036
Φ 2103250421
Σελ.: 270
ISBN: 978-618-5219-53-6
Κωδ.: 86979Π31
Τιμή: 16 €

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube