Weather Icon

Η συντεταγμένη απανθρωπιά στο σκορπισμένο κοπάδι

Η συντεταγμένη απανθρωπιά στο σκορπισμένο κοπάδι



Του Λεωνίδα Παππά

Η απερίγραπτη βαρβαρότητα της Δημοτικής Αρχής και της Αστυνομίας προς τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Epirus» στους Αγ. Σαράντα, δεν είναι μόνο απανθρωπιά κατά της οικογένειας Καλογήρου αλλά άλλη μία ένδειξη του ανθελληνισμού που είναι φωλιασμένος σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες της Αλβανίας.

Ζούμε σε μία πόλη όπου η πλειοψηφία των κτισμάτων είναι παράνομα και εκτός ορίων δόμησης. Μία παρανομία που δε συμβαίνει μόνο με την ανοχή αλλά κάποιες φορές την προτροπή των κρατικών υπηρεσιών, όχι όμως για όλους τους πολίτες, όταν πρόκειται για Έλληνες ο νόμος πρέπει να εξαντλείται…

Πριν από μία εβδομάδα, ξέσπασε πυρκαγιά (πιθανόν από βραχυκύκλωμα) κάνοντας στάχτη τον τελευταίο όροφο του «Ήπειρος». Οι εργασίες απομάκρυνσης των αποκαϊδιών και κάλυψης του ξενοδοχείου, για να προστατευτεί από τις βροχές, διακόπηκαν σήμερα με εντολή της δημάρχου Αγ. Σαράντα Φλοριάνα Κόκα, γιατί δεν έχουν άδεια εργασίας!!! Φρόντισε μάλιστα να στείλε και αστυνομικές δυνάμεις μη τυχόν δεν υπακούσουν στην εντολή οι εργαζόμενοι.

Για τη συνέχεια Apenadi 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube