Weather Icon

Οι σπαρακτικές κραυγές της Φιγαλίας του συγκροτήματος “Ήπειρος” στους Αγίους Σαράντα

Οι σπαρακτικές κραυγές της Φιγαλίας του συγκροτήματος “Ήπειρος” στους Αγίους Σαράντα


Άκουσα σήμερα τις κραυγές της συμπατριώττισάς μας, γνωστής σε όλους μας, της Φιγαλίας, της ιδιοκτήτριας του συγκροτήματος Ήπειρος στους Αγίους Σαράντα. Γνωστά τα εμπόδια, οι ταλαιπωρίες, τα δικαστήρια …. όπως γνωστή και η επιμονή της να κρατήσει με πείσμα την επιχείρησή της ελληνικών (Βορειοηπειρωτικών) συμφερόντων.

Ίσως πληρώνει και γιατί είναι Ελληνίδα και γιατί επέλεξε το όνομα Ήπειρος για το τουριστικό συγκρότημά της….

Πριν από μια βδομάδα ο πάνω όροφος του ξενοδοχείου, εκεί που έμενε η οικογένεια της Φιγαλίας, κάηκε ολοσχερώς … από ηλεκτρική αιτία…. συμπέραναν οι αρμόδιοι…!

Χθες και σήμερα , επειδή άρχισαν οι βροχές, η Φιγαλία θέλησε να φτιάξει μια πρόχειρη σκεπή για να απαλλάξει τους κάτω ορόφους από τα νερά και την υγρασία. Και διέθετε γι΄αυτό και την σε ισχύ άδεια δόμησης
Και όμως…. Σήμερα εμφανίστηκαν οι άνδρες της αστυνομίας πολεοδομίας για να σταματήσουν τις εργασίες και να της βάλουν πρόστιμο…..

Για τη συνέχεια apenadi

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube