Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα , ΠΦΑ 8 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο. Μόνο…

Ειδικού συνεργάτη
Ήταν μια νύχτα ντροπής, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η προκάτοχος του «θρόνου» στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, έκανε αγωγή κακοδικίας (αλήθεια ζητάει και λεφτά;) κατά της νυν, για διαρροές στον Τύπο εναντίον της. Εν ολίγοις η Ελένη Ράικου, πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, στρέφεται κατά της νυν εισαγγελέα Ελένης Τουλουπάκη γιατί λέει – προφανώς- πως διέρρευσε στον Τύπο ότι σε κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον γιατρό σύζυγό της εμβάστηκαν χρήματα από την Novartis.
H κατάθεση αγωγής εισαγγελέα κατά εισαγγελέα είναι γεγονός πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά, όπως θα το περιέγραφε κάποιος διαπρεπής νομικός στα τηλεοπτικά πάνελ. Συγνώμη αλλά θα το πω πιο λαϊκά: Αυτά είναι για τα πανηγύρια!  
Και για τα πανηγύρια είναι όλοι μαζί:
-Η Ελένη Ράικου παραιτήθηκε από τη θέση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, τον Μάρτιο του 2017 (κι ενώ βοούσε ο τόπος ότι δεν θα ανανεωθεί η θητεία της), καταγγέλλοντας πως κάποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την έρευνα για τη Noavrtis. Την ίδια Novartis που η κυβέρνηση έχει κάνει σημαία κατά της «κάθαρσης» (πρώτο παράδοξο)

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube