Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 30 Νοεμβρίου 2018

Η Ουκρανία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε κάθε Ρώσο ηλικίας 16 έως 60 ετών

Η Ουκρανία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε κάθε Ρώσο ηλικίας 16 έως 60 ετών
H Ουκρανία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα κάθε Ρώσο πολίτη ηλικίας 16 έως 60 ετών. Την είδηση ανακοίνωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών συνοριακών ελέγχου.
«Από σήμερα, η είσοδος ξένων -κυρίως Ρώσων αρρένων πολιτών ηλικίας 16 έως 60 ετών έχει περιοριστεί-, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας συνοριακών ελέγχων Πέντρο Τσιγκάλ.
Πριν από λίγες ημέρες η Ουκρανία κήρυξε στρατιωτικό νόμο στη χώρα υπό το φόβο μίας πλήρους κλίμακας ρωσικής εισβολής, μετά την αιχμαλωσία τριών πλοίων από το ρωσικό στόλο στον Πορθμό του Κερτς.
Εύσημα Ποροσένκο στον Τραμπ 

Χθες ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ για την απόφασή του να ακυρώσει τη συνάντηση που προγραμματιζόταν να έχει με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των Είκοσι στο Μπουένος Άιρες, η οποία διεξάγεται Παρασκευή και Σάββατο στο Μπουένος Αϊρες.
«Αυτός είναι ο τρόπος που ενεργούν οι μεγάλοι ηγέτες!», έκρινε ο Ποροσένκο σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, προσθέτοντας έναν σύνδεσμο υπερκειμένου προς την ανακοίνωση της απόφασης του αμερικανού προέδρου, την οποία ο θυελλώδης μεγιστάνας των ακινήτων επέλεξε να κάνει μέσω αυτού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube