Weather Icon
πΓΔΜ, Σκόπια , Σκοπιανό 16 Οκτωβρίου 2018

Σκοπιανός βουλευτής ευχαρίστησε τον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Σκοπιανός βουλευτής ευχαρίστησε τον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Με την ομιλία του Ζόραν Ζάεφ ξεκίνησε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής της πΓΔΜ η συζήτηση της κυβερνητικής πρότασης για τη συνταγματική αναθεώρηση, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο για να κλείσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, εκτός από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού και το άνοιγμα του στην αντιπολίτευση, αίσθηση προκάλεσε και η ομιλία του Σάμκα Ιμπραϊμόφσκι.

Ο βουλευτής της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ έκλεισε την τοποθέτησή του με τη φράση «ευχαριστώ Τσίπρα, ευχαριστώ Ελλάδα» στα ελληνικά.
Νωρίτερα είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία και ότι είναι κάτι που το πιστεύουν και οι Έλληνες. Με τη δήλωση αυτή ο Σάμκα Ιμπραϊμόφσκι επιχείρησε να απαντήσει και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του VMRO-DPMNE Ίλια Ντίμοβσκι που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται το ψήφισμα του 2008 που ορίζει ότι το συνταγματικό όνομα φανερώνει τόσο το κρατικό όσο και το εθνικό συμφέρον.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube