Weather Icon

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στον Γέρακα

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στον Γέρακα
  • (Φωτογραφία αρχείου)
Έξι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει τραύματα από όπλο, είναι το αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής που έγινε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στον Γέρακα, σε ένα παρκάκι στη συμβολή της Λεωφόρου Γέρακα με τη Δομοκού.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στη συμπλοκή έλαβαν μέρος μία ομάδα Ελλήνων και μία ομάδα Αλβανών – ο άνδρας που πυροβολήθηκε φέρεται να είναι Έλληνας, ενώ κάποιοι από τους άλλους τραυματίες φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ίσως μαχαίρι ή κατσαβίδι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο παρκάκι ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και το περιστατικό να συνδέεται με τη δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία. Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube