REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα , ΠΦΑ 30 Οκτωβρίου 2018

«Κραυγή απελπισίας» για τα ναρκωτικά στο ΑΠΘ – Μόνιμη αστυνομική παρουσία ζητά ο Μπουτάρης

«Δεν θέλουμε το πανεπιστήμιο να είναι πιάτσα εμπορίου ναρκωτικών. Δεν μας τιμά, δεν αξίζει ούτε στην πόλη»

Η διακίνηση των ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού δήμου, με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Περικλή Μήτκα, να ζητά βοήθεια στην αντιμετώπιση του φαινομένου, και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να επιθυμεί μόνιμη αστυνομική παρουσία στο χώρο.
Ο κ. Μήτκας έδωσε το «παρών» μετά από πρόκληση που του απηύθυναν ο δήμαρχος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, η οποία πρότεινε μία επόμενη συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί για καθαρά συμβολικούς λόγους εντός του πανεπιστημίου.
«Δεν θέλουμε το πανεπιστήμιο να είναι πιάτσα εμπορίου ναρκωτικών. Δεν μας τιμά, δεν αξίζει ούτε στην πόλη» τόνισε ο κ. Μήτκας, ενημερώνοντας τους δημοτικούς συμβούλους για το πρόβλημα της διακίνησης. «Ζητάω από τον δήμο Θεσσαλονίκης μια καταδίκη της διακίνησης των ναρκωτικών χωρίς προϋποθέσεις και μηδενική ανοχή» πρόσθεσε.  

Για τη συνέχεια AthensVoice

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube