REAL TIME |

Αθλιότητα των Αλβανών οπαδών της Παρτιζάνι με πανό κατά των Ελλήνων

Αθλιότητα των Αλβανών οπαδών της Παρτιζάνι με πανό κατά των Ελλήνων

  • (Πηγή: himara.gr)
Ένα ανθελληνικό πανό εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στις εξέδρες του γηπέδου της Παρτιζάνι Τιράνων από τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι «απαντώντας» στη δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες έστειλαν το… μήνυμα στους Έλληνες. «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», έγραφε το πανό, στον απόηχο και των δηλώσεων του Έντι Ράμα, ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε «για μια εξτρεμιστική τρέλα».

Η Παρτιζάνι Τιράνων φιλοξένησε την πρωτοπόρα Σκεντέρμπεου από την Κορυτσά για το πρωτάθλημα Αλβανίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν με 0-2.
Το πανό πιστεύεται ότι ήταν κάθε άλλο παρά πρωτοβουλία θερμοκέφαλων οπαδών, καθώς ο πρόεδρος της Παρτιζάνι είναι ο Γκαζμέντ Ντέμι, παράγοντας του τσαμικού λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων του, ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube