Weather Icon
πΓΔΜ, Σκόπια , Σκοπιανό 4 Οκτωβρίου 2018

Πώς λέγεται αυτός που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη βούληση των πολιτών; Προοδευτικός ή φασίστας; Το 72% των Ελλήνων εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών

Πώς λέγεται αυτός που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη βούληση των πολιτών; Προοδευτικός ή φασίστας; Το 72% των Ελλήνων εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών
To 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στη FYROM (30/9)

To 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στη FYROM (30/9).
Αυτό αποκαλύπτει πανελλαδική έρευνα που έγινε από την 1η έως τις 2 Οκτωβρίου, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης.
Το 68% μάλιστα των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα (1.000 άτομα), δήλωσαν πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο 9,6% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑΣύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που παρουσιάστηκαν κατ’ αποκλειστικότητα από τη Βεργίνα Τηλεόραση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 9,6%. 
Αναλυτικά, η ΝΔ έχει ποσοστό 30,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,3%.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7,2% και ακολουθούν με μικρές διαφορές το ΚΚΕ 6,6% και το ΚΙΝΑΛ 6.4%.
Ιδιαίτερα συρρικνωμένες δυνάμεις καταγράφουν οι ΑΝΕΛ με 1,7% , η Ένωση Κεντρώων με 2,9% και το Ποτάμι με 1,8%.
Το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, «λαμβάνει» 2,6% , ενώ «ΛΑΕ» και «Πλεύση Ελευθερίας» 2,1% και 1% αντίστοιχα.
Τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά αποτελέσματα δείχνουν πως θα έχουμε πεντακομματική Βουλή με την «Ένωση Κεντρώων» και την «Ελληνική Λύση» να διεκδικούν την είσοδό τους.








www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube