Weather Icon

Κύπρος :” Τα σχολεία γέμισαν βοηθούς διευθυντές “

Κύπρος :”  Τα σχολεία γέμισαν βοηθούς διευθυντές “

Νέα πυρά κατά των εκπαιδευτικών εξαπέλυσε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για απίστευτο λίπος και για σχολεία που γέμισαν με βοηθούς διευθυντές.
Με τρία νέα απανωτά tweet ο Γενικός Ελεγκτής άσκησε δριμεία κριτική στους εκπαιδευτικούς. Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «Στην Κύπρο (και Ελλάδα) η εφεύρεση οι ώρες διδασκαλίας του καθηγητή να μειώνονται από τις 24 περιόδους (45 λεπτών) που είναι αρχικά, κατά 2 περιόδους κάθε φορά στα 8, 16 και 20 χρόνια υπηρεσίας. Δήθεν λόγω ‘βιολογικής κόπωσης’! Ο 35χρόνος πρέπει να δουλεύει λιγότερο λόγω ηλικίας!».
Διαβάστε επίσης:
Στο δεύτερο tweet ο Γενικός Ελεγκτής υποστήριξε ότι «Τα σχολεία γέμισαν βοηθούς διευθυντές (ΒΔ). Κατά μέσο όρο στη μέση εκπαίδευση 9 ΒΔ ανά σχολική μονάδα. Κάθε 4 καθηγητές, αντιστοιχεί 1 ΒΔ. Και όχι μόνο πληρώνονται περισσότερο αλλά διδάσκουν μόνο 8-14 περιόδους (6-10,5 ώρες) τη βδομάδα. Το λίπος είναι απίστευτο».
Και στο τρίτο tweet ανέφερε ότι «Οι διευθυντές μέσης δεν διδάσκουν καθόλου. Ασκούν μόνο διοικητικά καθήκοντα. Και όμως δουλεύουν 30,5 ώρες εβδομαδιαίως και κάθονται σπίτι τους 3 μήνες το χρόνο. Το λίπος είναι απίστευτο».

Για τη συνέχεια  tvonenews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube