Weather Icon
Λατινική Αμερική , ΠΦΑ 19 Σεπτεμβρίου 2018

Νικολάς Μαδούρο – Σίλια Φλόρες

Νικολάς Μαδούρο – Σίλια Φλόρες

Επίσκεψη στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου Σεφ Salt Bae ( ναι αυτού που ρίχνει με στυλ το αλάτι στο φαϊ και χαστουκίζει τα κρέατα ) στο περιθώριο της συνάντησης του με τον Σουλτάνο.
Ο Νικολάς και η Σίλια απόλαυσαν υπέροχες γεύσεις και την περιποίηση από τον ίδιο τον Σεφ, στην συνέχεια ο σοσιαλιστής – επαναστάτης Πρόεδρος απόλαυσε το πούρο του την ώρα που δεχόταν δώρο t shirt με τον Σεφ και την χαρακτηριστική του κίνηση. Ο Πρόεδρος μάλιστα φανερά ευδιάθετος αστειεύτηκε, μιμούμενος την κίνηση που έκανε διάσημο τον Σεφ Salt Bae.
Συνειδητοποίησα αργά ότι κατά την διάρκεια που έγραφα αυτά τα δύο λόγια και έβλεπα ξανά και ξανά το βίντεο, τα χέρια μου έτρεμαν από οργή και τα μάτια μου είχαν γεμίσει δάκρυα. Είναι αδύνατο, εγώ ένας ασήμαντος άνθρωπος με την μικρή ζωή μου, να κουβαλάω μέσα μου όλο τον πόνο και την απελπισία που έχω αντικρίσει στα χρόνια που ζούσαμε στο Καράκας, βλέμματα ανθρώπων, παιδιών, νέων, γερόντων που γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν ψάχνοντας σε ένα σωρό από σκουπίδια και ο υπεύθυνος, αυτή την στιγμή, για αυτή την κατάσταση, να απολαμβάνει όσα έχει στερήσει από τον λαό του. 

Ίσως όταν και ο δικός μας Πρωθυπουργός έλεγε ότι η Βενεζουέλα είναι μια χώρα πρότυπο να μην εννοούσε φυσικά την φτώχεια και τον θάνατο πάνω από μια σακούλα σκουπιδιών αλλά την ικανότητα του Ηγέτη να παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του. Να ηγείται και να απολαμβάνει χωρίς καν να πεταρίζει το βλέφαρο. Στραβές μπορούν άλλωστε να τύχουν σε όλους. Είτε είναι 99 οι νεκροί είτε μερικές χιλιάδες …
Hasta la victoria siempre. Viviremos y venceremos
or Live and Let Die …

John-Giannis Kouzinos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube