Weather Icon
Σκοπιανό 10 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτοί, που τους καθυβρίζετε ως φασίστες και ακροδεξιούς, θα στείλουν εκεί που αξίζετε – Απλά περιμένε το λογαριασμό στις κάλπες

Αυτοί, που τους καθυβρίζετε ως φασίστες και ακροδεξιούς, θα στείλουν εκεί που αξίζετε – Απλά περιμένε το λογαριασμό στις κάλπες

Έλληνες, απλοί λαϊκοί άνθρωποι, καθ’ οδόν προς το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, που αμαύρωσαν οι νεοΝενέκοι, με ύβρεις, εγκάθετους κουκολυλοφόρους, χρόνια τρόφιμους του ΣΥΡΙΖΑ, και… αριστερά χημικά.
Ντροπή και αίσχος.
Ο λαός, οι απλοί Έλληνες που ανησυχούν για τις επιλογές ανθρώπων που υπηρετούσαν για δεκαετίες ξένα συμφέροντα, Χόνεκερ, Γιαρουζέλσκι και Στάλιν, που ξεπούλησαν τη Μακεδονία, δεν θα ξεχάσει τις προδοτικές υπογραφές που βάλατε για ένα ανύπαρκτο έθνος, μια ανύπαρκτη γλώσσα, μια ανύπαρκτη Μακεδονία.
Και τους πληρώσατε αυτούς τους απλούς ανθρώπους που ανησυχούν για την Πατρίδα μας και σας ανέχονται αχρείοι ξενόδουλοι πολιτικοί, με προβοκάτσιες κουκουλοφόρων και χημικά.
Θα πληρώσετε αχρείοι, στις κάλπες.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube